-Montaj cu echipa specializatea si atestata profesional in domeniul montarii de invelitori DIN Tigla Metalica la cele mai bune pret-se monteaza-tabla Tip Tigla (Lindab, Bilka, Gerard, Novatik)-sisteme pluviare-Burlane-Cosuri de FUM-ferestre de mansarda- Oferim factura si garantie pentru lucrarile efectuate-Tél. 0756664706 CAUT un cunstructor, expert en acoperisuri care sa-mi FACA o expertiza la un acoperis mai vechi si un calcul pentru schimbarea acestuia cu tabla Lindab. Suprafata aprox 100-120 MP. Casa este situata in SAT nuci, Comuna Vasilati Jud Calarasi.La 35 km de Bucuresti, iesirea PE Autostrada Soarelui. Buna ziua! M-AR interesa o oferta pentru un acoperis de aproximativ 300 m2, momentan acoperit cu tabla obisnuita. Doresc montarea de tabla Lindab. Locatie: Craiova, Jud. Dolj. Lemnul va Costa in Jur de 2800 lei (capriori, schelet sustinere, scoabe, Scandura, laturi), Invelitoarea cu hidroizolatie (carton BITUMAT) si Tigla Metalica Lindab aproximativ 3000-3500 Lei. Oferta Noastra pentru manopera constructie acoperis (montaj: schelet, capriori, Scandura, hidroizolatie, Tigla Metalica Lindab) este de 40 Lei/MP (adica 13mX6m = 78mX40lei = 3120lei) contact: e-mail: contact.oferta@yahoo.com Tél: 0762 014548 si 0734 212341 DA domnule VASY, accesorii la tabla sunt suruburile autoforante, corniere de margine, coama, dolie, burlane, jgheaburi, carlige, bratari de prindere, etc toate acestea sunt mai scumpe ca entreprises in sine, CEI ce fac pretul/MP la tabla lasa la pret pentru ca incarca la accesorii si ASA pretul ajunge tot unde vor EI. Tabla d-voastra daca reusiti sa o Luati la 24 Lei/MP cu accesorii Complete va Duce la 6540 Lei, manopera la jumatate DIN valoarea, aveti grija, lucrati cu o Firma cereti garantie astfel va treziti cu APA in Casa, Unii CER Bani separat pentru montaj folie , sipca si pazie, mult succes. Cu Stima Buna Seara, am un acoperis format DIN doua APE, suprafata totala 150 MP, m-AR interesa o oferta de pret pentru tabla ondulata Tip Lindab Impreuna cu tot ce inseamna accesorii; astept raspuns, va multumesc Buna ziua! Am nevoie de un necesar de materiale: capriori-60 Buc.

10 × 8 × 5m 20 Buc. 10 × 8 × 4m 35 Buc. 12 × 10 × 5m – pene 4 m3-Scandura asteriala 1 m3 – Scandura dimensionata: (latime) 14 × 2,5 (grosime) × 4 (lungime) 20 Buc. – 18 × 3 × 5m – cicucure plus tabla Lindab necesara acestui acoperis. Va rog sa-mi trimiteti oferta de prêt pentru aceste matériel. Multumesc!! O zi buna Firma autorizata va STA la dispozitie pentru achizitiore unui sistem de acoperis complet de tabla si accesorii DIN toate sidki de tabla, Culori si dimensiuni. (Lindab, Bilka, Gerard)-la un sistem complet comandat se ofera de 20%-montaj cu echipe specializate si atestate profesional in domeniul montarii de invelitori-transport gratuit – factura pentru materiale si factura de montaj Durabilitate garantataRezistenta tiglei metalice Lindab a fost testata in conditiile climei Aspre DIN Scandinavia. An de an, tot mai multi utilizatori Aleg Lindab pentru acoperisul casei Lor pentru ca apreciaza calitatile estetice ALE tiglei Lindab si isi doresc o solutie PE Termen Lung pentru acoperisul Lor. am o Casa in Darabani/Botosani 11/9 doresc sa shimb acoperisul DIN internita cu tabla Lindab. vreau meseriasi DIN Zona aferanta si un pret estimativ daca se poate. Multumesc Bunaziua, ma interesează prețul cu aproximatie, Material + manopera la un acoperiș, în 2 Ape 15M. lungime, 7m latime, Cu înălțimea popului 3.5 m.

+ 1 lucarna. Tabla de calitate, 4mm, cu toate accesoriile. Dacă se poate, tot cu titlu éclairants si cubajul materialului Lemnos necesar. Va mulțumesc. Intrebare de la Lorena, PE adresa redactiei: Cat Costa montarea unui acoperis de 13 × 6, tabla Lindab? Doriti un montaj de tabla bine facut si nu gasiti echipa potrivita. Suna si convingete de ce poate o echipa profesionista se monteaza-tabla Tip Tigla, Novatik, Gerard, BILKA, Lindab, sisteme pluviare, burlane, cosuri de FUM, ferestre de mansarda. Pretul este negociabil. Ne deplasam ori unde in Tara tel. 0743870332 Buna Ziua, am cumparat o Casa, Mansardata, in Bradu, Judetul Arges, acoperita cu tabla, fara streasina si burlane.